Carregando mapa...
 Lar    Ligia Badget

Ligia Badget

E-mail
antongisondi@yandex.com
Ligia Badget

Sobre

Több mint képes vagyok arra, hogy időt szánjak a kutatásra és a kezek tanulmányozására, amelyeket játszom. A kulcs az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ezek a módszerek egyszerűek. Valószínűleg meg kell említenem, mielőtt túl messzire jutnék, hogy én vagyok az a fajta játékos, aki még mindig nagyon zöld, de sokat olvastam és kipróbáltam számos stratégiát. Hogyan játszik a Slow Poker.

Ebből a célból, van most egy egész csoport weboldalak és blogok szentelt lassú póker. Azok, akik úgy érzik, hogy a játék sokkal könnyebb, ha játszik hosszú ideig. Ezek a napok egy egész mozgalom volt a Slow Poker néven. Nem lesz korlátozva 5/10, és akkor is játszani a mobil, ha azt szeretné. Mielőtt egyetlen kézbe kerülnénk, beszéljünk a PokerVip-ről, mi az, és néhány funkciót kapsz vele. PokerVip egy viszonylag új póker oldal, amely a lassú póker elérhetővé tette.

A változatos játékok különböznek a versenyektől és az egy asztali játékoktól. Az összes lehetőség elérhető bármely online pókerteremben, és keverheti őket, hogy saját egyedi játékot hozzon létre. Számos változat áll rendelkezésre, beleértve a magas alacsony, 5 kártya stud, pai gow és mások. A játékokat nem játsszák valódi ellenfelekkel, de még mindig számítanak a pontszámodban.

A változatos játékok hasonlóak a multi-table pókerhez, kivéve, hogy ahelyett, hogy más játékosokkal versenyezne ugyanazon az asztalnál, kéz a kézben játszik egy számítógépes ellenfél ellen. Az a játékos, aki a legmagasabb rangú 5 kártyás pókerkezet hozza létre, megnyeri a potot (az adott kézben tett összes tétet). A többi játékos a kezét mutatja. Az osztó gomb mozog, új vakok jelennek meg, és egy új kéz kezdődik!

Ha két játékosnak egyenlő rangú keze van, a potot megosztják. Más szavakkal, pontokat kapsz a győzelemért, https://dunapokercenter.com de a megszerzett pontok száma nő. A versenyek hasonlóak a több asztali játékokhoz, kivéve, ha más online pókerjátékosokkal játszik. A versenyek, akkor keresni a maximális összeget pénzt vagy pontokat. Legfeljebb 10 napig tarthatnak, a mező méretétől függően A különbség az, hogy pontokat nyer, de ezek hozzáadódnak a kumulatív pontszámhoz.

Az a játékos, aki megnyeri a versenyt, a legmagasabb pontszámmal rendelkezik a verseny végén. Lassú játékok, gyors tempójú lassú játékok, és még egy ingyenes játék, amit kipróbálhatsz! Meg fogom mutatni a tapasztalataimat, és remélem, ez elég lesz ahhoz, hogy megértsük, hogyan játszik a játék. Az egyik legnépszerűbb oldalak, ahol kipróbálhatja a lassú játékok és a különböző típusú póker a PokerVip. Ha megtévesztik a játékosokat, hogy információt adjanak fel, vagy hibákat kövessenek el, akkor esélyük van arra, hogy nyerjenek egy fogadást, és egy lépést nyerjenek a többi játékos felett.

Contato

Propriedades listadas pelo agente

Nenhuma propriedade listada encontrada.
Abre Chat
💬 Como posso ajudar?
Oi 👋
Como posso ajudar?